Vita Magasinet är en livsstilsbutik i Västervik som säljer inrednings-detaljer, kläder, väskor, lammskinn och möbler. Både gamla, ibland antika möbler och nytillverkade. Vi säljer kläder som är av naturmaterial; bomull och lin t.ex märken som: JDL (Jeanne d´Arc Living), Aurea Vita, Helle G by Unik och One With Nature. Det finns även ett märke: Capri Collection med lite mer "vanliga" kläder, men med "det lilla extra". För att se och beställa dessa: Klicka på rutan, Capri Collection på första sidan.

Lammskinnen kommer från den svenska gården Karlsbergs Gård utanför Hjo och djuren är uppfödda på ekologiskt vis.

NU HAR VI 25% RABATT I WEBSHOPEN PÅ ALLA VÅRA VACKRA KLÄDER AV LIN OCH BOMULL AV MÄRKENA: Jeanne d´Arc Living, Aurea Vita och One With Nature. Priset är redan justerat. Uppge "25% rabatt i webshopen" så får du rabatt även i den fysiska butiken.

 

 

Vi håller ord som lokalt, hållbart, miljövänligt och naturligt som ledord och säljer bl.a "Majas lyktor" där 10% går till Barncancerfonden.

Butiken är inredd för att du som kund ska känna dig som att du är hemma hos någon och har en lugn atmosfär där de olika varorna ska passa med varandra.

Till dig som inte har möjlighet att besöka butiken har vi gjort denna webshop där du också kan handla.

Välkommen in!  Vänligen / Inggun